2011. jan. 5.

Trailerek

Ahogy ígértem, hozok most pár előzetest, ízelítőül, hogy miféle filmekre számíthatunk idén, azaz 2011 első felében. A legutóbbi ilyen témájú bejegyzésemben is volt nem egy, akit csak idén látunk viszont a moziban, de - ugyebár - amiket most linkelek, azok még hetekig, hónapokig pihennek a reklámok készítésébe, marketingkampányokba, titokzatos utalásokba és képekbe temetkezve, de a kegyes filmipar egy-egy két perces ízelítővel megajándékozott minket, filmfanatikusokat. És akkor nézzük, mit lesz érdemes tavasszal megkukkantani. *-*
Igyekszem olyanokat hozni, ami nem igazán ismert, egyelőre legalábbis. Később könnyen lehet, hogy a populárisabb filmeket is betrailerezem ide. xD Mindenesetre szokás szerint az előzetesek alatt a rövid leírás is olvasható, na meg hogy miért tettem be ide...








Your Highness: mindjárt egy felirat és szinkron nélküli vígjátékba oltott kalandfilmet dörgölök az emberek orra alá. Hogy miért ajánlom? Hát nézzük meg a trailert, szerintem magáért beszél. Kicsit beteg, kicsit barom, de jó. ^^ Ja és James Franco, kell még több indok?
Fast Five: azaz Halálos Iram, méghozzá az ötödik a sorban, még mindig Paul Walkerrel, és a többi nagyágyú is visszatér, még jobb verdákkal, még több csajjal, és valószínűsíthetőleg még több akcióval, ami csak jó mindenkinek, aki szereti (nézni) a száguldozást... Csak remélni tudom, hogy nem lövik el a puskaport előre. Itt sincs még felirat vagy szinkron.
A Negyedik: egy leginkább tiniknek szóló akció sci-fi, de ne ijedjünk meg. Az előzetes után én bizakodó vagyok, Alex Pettyfer nekem sosem volt ismerős, de tör fel a srác rendesen, ami nem is csoda, Timothy Olyphant viszont mindig jó, úgyhogy ez is nézős film. Elég szép visszhangja van amúgy, és a sztori sem rossz, mi szerint vannak köztünk idegenek egy páran, itt rejtőznek, emberi alakban, valaki azonban elkezdi őket sorban megölni. Pettyfer a negyedik a sorban, és ő következik... Jujj-jujj. Itt robantgatások, gyújtogatások, röpködések és autósüldözések lesznek, érzem.
Álomháború: Na ennek a filmnek rosszabb címet nem is adhattak volna a magyarok... A cím alapján valami gagyi, csajos bénaságot várna az ember, holott látványban a 300 és a Watchmen szintjén mozog, mivel a rendező is ugyanaz, ezért a brutalitás sem lesz kevesebb, mint a fent említettekben, habár a történet valóban kicsit fura. Négy lány egy bolondokházába van zárva, és elképzelik, hogy megszöknek. Vagy valami ilyesmi. Széles vásznon, dolby-ban viszont felőlem arról is szólhatna, hogy cukorkát akarnak lopni a szomszédnénitől, akkor is nézős.
Zöld Lámpás: Thor után következő szuperhős a szupersztár Ryan Reynolds főszereplésével, akinek még nem láttam rossz filmjét, ezt teljesen őszintén mondom, ráadásul ebben a filmben annyira gyökér alak a karaktere, hogy bájos lesz nézni. És, ha jól tudom, Ryan egyike azon keveseknek, akik Marvel (Deadpool) és DC (Zöld Lámpás) képregény megfilmesítésében is főszerepet játszik. A történettől ne várjunk sokat, az szokás szerint kicsit butus, de nagyon tanulságos, hősies és szórakoztató, pláne moziban. Az egyetlen negatívuma előreláthatólag a filmnek Blake Lively, aki ugyan a Tolvajok városában pozitív csalódás volt, de a beszédstílusa és szájtartása még mindig irritáló...
A lány és a farkas: éééés a közeljövő legvárósabb filmje: a Piroska és a farkas horror-szerű feldolgozása. Csak egy kicsit féltem először, mivel az rendezi, aki a Twilight Saga megfilmesítését úgy ahogy van, elvágta azzal, hogy szerelmes lett Edwardba, és ez rányomta a bélyegét a munkájára is. De reméljük a farkasba most nem zúg bele, aki nem mellesleg a jelenlegi történet szerint vérfarkas (a rendező mégsem tud szabadulni a vámpír-vérfarkas vonaltól xD), a piros ruhás lány pedig beleszeret. A falu azonban meg akarja ölni a farkast, aki gyilkolászik, csak hogy a lányon kívül senki sem tudja, ki az. Talán a lány sem...? Érdekes lesz, kicsit durva és romantikus is. Soft horror, leginkább nőknek és bátor férfiaknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése