2011. febr. 12.

Előzetesek

Ezúttal az akció és horror kedvelői fognak örülni. Nem beszélek inkább, a lényeg lejjebb látható.







X-Men: First Class: Jómagam odavagyok a mutánsos-szörnyes-különleges képességű emberekkel teletűzdelt filmekért és sorozatokért, bár tény, hogy maga az eredetu X-Men trilógia cseppet sem áll közel a szívemhez, viszont az újabb, Wolverine (azaz Farkas) születését bemutató film annál jobb. Mivel ebben a filmben már a maguk a felbukkanó színészek is remekek, nagyon rossz nem sülhet ki a dologból. A film története is jó, ami röviden annyi, hogy is lett a fent említett X-Men csapat, ki hogy lett azzá, ami, és ki miért választotta azt az oldalt, amelyik mellett elkötelezte magát. Köszönhetően az egyre csak fejlődő digitális világnak, a trükkök és effektek is precíznek tűnnek, és a puskaport sem lőtték el (egyelőre). Mondjuk épp ideje volt már egy előzetesnek, hozzáteszem...
Vanishing On 7th Street: Alan Wake? Remélem elolvasta mindenki az irományom róla. Nem? Kár, mert ez a film kísértetiesen hasonlít arra, eltekintve a sztori alapjától. Itt nem egy író rémálma elevenedik meg, vagy legalábbis nem ez jön le az előzetesekből, hanem az emberek egyszerűen csak eltűnnek, hogy a lelkük árnyékként vadásszon a sötétben a megmaradt halandókra. Szerintem egész izgalmas film lesz, bár nem tudom elképzelni, hogy miféle lesz a csattanó. Egy mozit mindenesetre megér, hátha nehezebben alszom majd.
Transformers 3: Húha. Hát az előzetes egyelőre nem is előzetes, csak valami dokfilmszerűség, ami felcsigázza az olyanokat, mint én. Én ugyanis a második pocsék eredménye ellenére bizakodva várom a reményeim szerint záró részt, és szintén csak remélni merem, hogy a készítők betartják az ígéretüket, és remek filmet alkotnak, ami nem csak eszetlen durrogtatásból és otromba humorból fog állni, hanem stílusos lesz, vicces és izgalmas, mint az első. Sajnos még elég sokat kell várni, hogy ez kiderüljön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése