2015. márc. 26.

Steve Rogers élete és halála

Nem vagyok szakértő a témában. Nagyon szeretem a Marvel filmeket, sőt a sorozatot is, de sosem volt a kezemben igazi, eredeti Marvel képregény, a fanfictionök világát sem merném magaménak mondani, és úgy egészében véve sosem voltam egy fanatikus képregényrajongó. Ennek ellenére az utóbbi időben igen erős intenzitással kezdtem egyfajta kutatómunkába, mert eljutottam arra a szintre - sok tényező közreműködésének köszönhetően -, ahol már igenis beszélhetünk rajongásról, már ami a Marvel egyes karaktereit illeti. Nekikezdtem hát, hogy kiderítsem, mégis mire számíthatok az elkövetkezendő Marvel-mozifilmekben. Mint kiderült, jószerével bármire.
Első hosszú cikkem a hosszú kihagyás után, élvezzétek! Spoiler-alert annak, akit végképp nem foglalkoztat kigyúrt hőseink papíralapú eredete, vagy későbbi sorsa.

2015. márc. 12.

Meanwhile in the BG...

Három hónap alatt jócskán történtek dolgok, amiknek nagy része abszolút nem tartozik a blogra, ezért nem is untatok vele senkit. Csak annyit szerettem volna mondani, hogy a háttérben továbbra is folynak a munkálatok, két hosszú, de szerintem érdekes bejegyzéssel is készülök, és sok más egyébbel. A hangsúly a készülök szón van, de mivel az időbeosztásom és magának az időnek a kezelése drasztikus változáson ment keresztül (nem lett több, sőt, csak ügyesebben kihasznált), ezért esélyes, hogy a tervek egy részét sikerül is még márciusban végrehajtanom.
Addig meg csak vaksiskodjon mindenki és olvassa a régi posztokat. ^-^